​DET BEDSTE AF TO MADVERDENER

​​

Om Saakin

SAAKIN er det bedste af to stærke og traditionsrige madverdener – det østafrikanske og det nordiske

​Her møder kvalitet og enkelthed farverne, smagen og charmen fra Somalia.

Vores sambuusa, chilier, og mad er inspireret af gamle familieopskrifter, som strækker sig flere generationer – dog med 2 simple grundværdier: kærlighed til mad og respekt for råvarerne. 

Vi arbejder ihærdigt for at bringe disse værdier videre og gøre vores mad og produkter til noget, der kan kendetegnes ved at være lavet af økologiske, lokale, smagfulde og sunde råvarer

SAAKIN er resultatet af en energisk og frisk kvinde med stor passion for mad og kultur.

Det afspejler sig i madlavningen, der er en fusion mellem det østafrikanske og nordiske køkken. Den energiske kvinde er mig, Roda Ahmed.

Jeg er oprindeligt fra Somalia og kom til Danmark i 1994 sammen med mine forældre. Jeg har altid været passioneret omkring madlavning og fik i 2003 øjnene op for catering, som jeg tog en uddannelse inden for. Kort efter fik jeg arbejde i køkkenbranchen, hvilket hurtigt tændte en drøm i mig om at starte mit eget. ​

Siden da har der været fuld fart over feltet og selvom der er meget at se til, er intet overladt til tilfældighederne i SAAKIN, da jeg går højt op i at tilberede og servere lækker og eksotisk mad ud af huset til fester og events.

Er du derfor frisk på at prøve noget nyt og anderledes – men meget velsmagende – mad, er du velkommen til at kontakte mig for at høre nærmere.​

Hos Saakin er vi stolte af vores østafrikanske rødder, og derfor har vi i samarbejde med MEF Art fået lavet dette smukke og autentiske maleri til vores bod.

MEF Art, som er en lokal kunstner fra Aarhus, formåede at udtrykke vores rødder og historie i dette smukke og farverige maleri.

De to kvinder på billedet symboliserer SAAKIN og Roda iklædt traditionelle Somaliske klæder kaldt 'Guntiimo'. SAAKIN videregav hendes opskrifter fra det østafrikanske og somaliske køkken til sit barnebarn Roda, som i dag er ejer og stifter af SAAKIN. SAAKINS næsten 100 år gamle opskrifter danner i dag ramme og fundament for vores sambuusaer og mad hos SAAKIN.​

Hos Saakin er vi stolte af vores østafrikanske rødder

Få et tilbud på catering til dit event

Vi tilbyder catering til mange forskellige former for events, og vi leverer både mad til små og store begivenheder. Kontakt os i dag.

Få et tilbud!

Vi tilbyder catering til mange forskellige former for events, og leverer både mad til små og store begivenheder. Udfyld formularen og vi kontakter dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vores saambuusa er inspireret af en familieopskrift, som strækker sig flere generationer – dog med 2 simple grundværdier: kærlighed til mad og respekt for råvarerne.

Kontaktoplysninger

Saakin Sambuusa ApS

Rymarken 2, 8210 Århus V

Klik her for rutevejledning

Telefon: 22 58 87 98

E-mail: kontakt@saakin.dk

banner_groen_847x274