En fusion af det østafrikanske køkken og nordiske råvare​r

Mad ud af huset​

Mad ud af huset leveret hjem til dig

Få en unik smagsoplevelse med hjem

Skal du holde et selskab – stort eller småt – og ønsker du, at du og dine gæster skal have en unik smagsoplevelse, 

uden du behøver at løfte en finger? 

Hos Saakin Sambuusa tilbyder vi levering af mad hjem til dig i og omkring Aarhus, Risskov og Skanderborg. 

​Ring til os i dag og bestil mad ud af huset til en aften med uforglemmelige, unikke smagsoplevelser.

Vores take away er dog ikke som mange andre. Vi laver nemlig mad i et krydsfelt mellem det stilrene nordiske køkken og det eksotiske og autentiske østafrikanske køkken. Vi har et stort udvalg af smagfulde retter, og vi laver blandt andet et væld af risretter, falafler og vores helt egen sambuusaer, bedre kendt som samosaer – som vi alt sammen tilbereder med friske nordiske råvarer.​

Vores mad ud af huset skaber stemninger

Vi ved, at mad samler mennesker. Men at rigtig god mad formår at skabe stemninger. Vi forsøger derfor altid at skabe exceptionelle madoplevelser, der sætter rammen for aftenen, og som bliver talt om længe efter. Og med vores mad ud af huset kan du hurtigt, nemt og billigt planlægge en aften i den gode mads tegn. Vores ansatte repræsenterer forskellige kulturer og tilgange til madlavning, så vi kan tilbyde dig at skræddersy din helt egen menu til dit selskab udfra et stort udvalg af forskellige retter.

Vi laver mad med en stor passion for råvarerne og håndværket, og vi er hver dag stolte over at kunne dele vores mad med vores kunder. Vores mission er at bringe de østafrikanske retter og madtraditioner helt ind i de danske madhjerter, og vi er glade for, at du har lyst til at være med.​​

Kontakt os og sammensæt en menu

Står du for at arrangere et event, en fest eller bare en helt særlig aften, hvor du vil forkæle dine gæster med en stor kulinarisk oplevelse? Så kontakt os og hør mere om vores catering, forskellige retter og tilbud på mad ud af huset. 

Vi står klar til at skræddersy en menu til dine behov, som vi efterfølgende sørger for bliver leveret hos dig, når du har brug for det. Din næste store madoplevelse ligger lige for fødderne af dig med Saakin Sambuusa​.

Vi tilbyder også frokostordning. Læs mere her.

Hos Saakin er vi stolte af vores østafrikanske rødder

Få et tilbud på catering til dit event

Vi tilbyder catering til mange forskellige former for events, og vi leverer både mad til små og store begivenheder. Kontakt os i dag.

Få et tilbud!

Vi tilbyder catering til mange forskellige former for events, og leverer både mad til små og store begivenheder. Udfyld formularen og vi kontakter dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vores saambuusa er inspireret af en familieopskrift, som strækker sig flere generationer – dog med 2 simple grundværdier: kærlighed til mad og respekt for råvarerne.

Kontaktoplysninger

Saakin Sambuusa ApS

Rymarken 2, 8210 Århus V

Klik her for rutevejledning

Telefon: 22 58 87 98

E-mail: kontakt@saakin.dk

banner_groen_847x274