​Vi brænder for det afrikanske køkken

Frokostordning​

Få en frokostordning udover det sædvanlige

Forkæl dine ansatte med hjemmelavet mad – hver dag

Ønsker du at forkæle de ansatte i dit firma med en frokostordning, 

der tilbyder unikke madoplevelser lavet fra bunden på friske og sunde råvarer? 

Hos Saakin Sambuusa leverer vi frokostordninger til firmaer i Skanderborg, Risskov og resten af Aarhus omegn. 

Vi sørger for, at maden leveres hver dag til jeres dør, og vi laver frokost til både store og små virksomheder og daginstitutioner.

Vores madlavning kombinerer to fantastiske tilgange til mad i et møde mellem det enkle nordiske og det farvestrålende og smagfulde østafrikanske. Vores frokoster byder derfor blandt andet på vores signaturret, sambuusa, du måske bedre kender som en samosa, som vi tilbereder med nordiske ingredienser og østafrikanske traditioner. Vores smagsoplevelser er unikke, og vi er stolte af at kunne dele dem med dig og din virksomhed hver eneste dag.​

Lad jer samle om den gode mad

For os er det utroligt vigtigt, at mad laves med gode ingredienser af høj kvalitet. Vi laver mad med en passion for smag, og derfor bruger vi kun friske råvarer, som passer ind i årstidernes skiften.

Brug den daglige frokostpause på at samle dig og dine ansatte om den gode mad, der bliver et behageligt afbræk fra den travle arbejdsdag.

Udover at tilbyde en fast frokostordning, kan vi også levere catering til firmaarrangementer. Har I for eksempel en årlig julefrokost eller sommerfest, kan vi også lave maden hertil. Vi lytter gerne til jeres behov, og I må meget gerne komme med inputs til menuen, ligesom vi også gerne tilbereder klassisk dansk mad med et østafrikansk perspektiv.​

Kontakt os for en fast frokostordning

Hvis du overvejer at hyre os til at stå for din virksomheds frokostordning, så​ tilbyder vi gratis smagsprøver ved din første ordre. Så kan du få lov til at prøve nogle af vores forskellige retter, inden du tager den endelige beslutning om at indgå et samarbejde med os.

Ønsker du at give dig selv og dine ansatte noget særligt at se frem til hver dag? Så ring til os og bestil en fast frokostordning ud over det sædvanlige. Vi hører gerne om din virksomhed og jeres frokostbehov, så vi kan tilberede et tilbud til jer.

Vi tilbyder også mad ud af huset. Læs mere her.​

Hos Saakin er vi stolte af vores østafrikanske rødder

Få et tilbud på catering til dit event

Vi tilbyder catering til mange forskellige former for events, og vi leverer både mad til små og store begivenheder. Kontakt os i dag.

Få et tilbud!

Vi tilbyder catering til mange forskellige former for events, og leverer både mad til små og store begivenheder. Udfyld formularen og vi kontakter dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vores saambuusa er inspireret af en familieopskrift, som strækker sig flere generationer – dog med 2 simple grundværdier: kærlighed til mad og respekt for råvarerne.

Kontaktoplysninger

Saakin Sambuusa ApS

Rymarken 2, 8210 Århus V

Klik her for rutevejledning

Telefon: 22 58 87 98

E-mail: kontakt@saakin.dk

banner_groen_847x274