Vores​

Saakin Chili Mango

I SAAKIN arbejder vi efter mottoet: ”Kokke laver aldrig fejl, de laver blot nye retter”. Kreativitet og nysgerrighed har vi meget af. Derfor savnede vi også et alternativ til den traditionelle røde chilisovs.

Her kom vi i tanke om mango, hvilket på ingen måder var tilfældigt, da det var Rodas bedstemors yndlingsfrugt. Ikke længe efter den pludseligt opståede tanke, så SAAKIN CHILI MANGO lyset for første gang.

Chilisovsen har været en succes lige siden den for første gang blev testet på Rodas bod på NorthSide i 2019. Den er blevet en succes, fordi mangoens sødme står perfekt til chiliens stærke bid. Dette bliver harmoneret af den friske smag af mynte, som vi selv mener er ”A match made in heaven!”.

Så spørg endeligt efter SAAKIN CHILI MANGO næste gang, du handler i Inco eller bestiller din mad fra SAAKIN (hvis vi altså ikke smider den efter dig først).

Vores​

Saakin Chili (The Original)

Opskrifterne hos SAAKIN er lavet med kærlighed. For en af de første opskrifter er en, som Roda lærte af sin bedstemor, Saakin. Dette var en rød chilisauce baseret på Tamarin, der er en mere syrlig udgave af de ellers søde dadler.

Den velsmagende og sød/syrlige chilisauce serveres til alt lige fra sambuusa og falafler til risretter og andre lækker retter, der er inspireret fra det østafrikanske og nordiske køkken.

I dag er chilisaucen døbt SAAKIN CHILI og kan blandt andet findes på hylderne i INCO Aarhus.


Den står rigtig godt til mange retter, som både vi serverer, og som du selv kan lave derhjemme. Så prøv den gerne – det kommer du ikke til at fortryde.

Vores​

Saakin Chili’er

Hos SAAKIN er vi meget glade for de østafrikanske traditioner og det nordiske køkken. Det er der blandt andet kommet forskellige chilisaucer ud af, som bider godt til, men som tilføjer en uundværlig smag til maden – om den så består af risretter eller falafler.

Hos SAAKIN elsker vi chilisauce, hvorfor det er blevet en fast del af ethvert måltid. Du kan derfor være sikker på at få serveret chilisauce sammen med vores retter. Vi tør godt love, at du roligt kan sætte tænderne i en ret sammen med vores chilisaucer. For de er nøje afstemt til de skandinaviske smagsløg.

Hvad de består af, og hvad du kan forvente dig af vores saucer, kan du læse mere om her, hvor vi har beskrevet de enkelte chilisaucer nærmere.​

Hos Saakin er vi stolte af vores østafrikanske rødder

Få et tilbud på catering til dit event

Vi tilbyder catering til mange forskellige former for events, og vi leverer både mad til små og store begivenheder. Kontakt os i dag.

Få et tilbud!

Vi tilbyder catering til mange forskellige former for events, og leverer både mad til små og store begivenheder. Udfyld formularen og vi kontakter dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vores saambuusa er inspireret af en familieopskrift, som strækker sig flere generationer – dog med 2 simple grundværdier: kærlighed til mad og respekt for råvarerne.

Kontaktoplysninger

Saakin Sambuusa ApS

Rymarken 2, 8210 Århus V

Klik her for rutevejledning

Telefon: 22 58 87 98

E-mail: kontakt@saakin.dk

banner_groen_847x274