Mad ud af huset til private

Afhent eller få leveret mad ud af huset til dit arrangement.

Mad ud af huset

Velsmagende og autentisk mad ud af huset

Hvis du er klar til at få gæster, men hellere vil bruge tiden på at være vært end at stå ved gryderne, kan mad ud af huset være en fremragende løsning. Her er tre gode grunde til at vælge Saakin som madleverandør: Råvarerne er gode og ærlige, maden er velsmagende og lidt anderledes, og servicen er i top.

Du kan vælge snacks, en let menu, en buffet, eller hvad du har brug for. Hvis du er i tvivl, vejleder vi dig gerne til den rette løsning.

Et samlingspunkt for dit selskab.

Mad fra Saakin

Det er vigtigt for os, at maden bliver et samlingspunkt for dit selskab. Vi klarer både buffeter, delemad og formelle menuer. Det, der gør vores mad spændende for dig er, at den er en blanding af forskellige køkkener – østafrikansk mad fortolket gennem dansk køkkenhåndværk.

Alt bliver lavet efter dine anvisninger. Vores signaturprodukt er sambuusaen – du kender den måske som samosa. Sambuusa er små, sprøde dejpakker med fyld af økologisk oksekød, lokal pulled chicken eller sæsonens hakkede økologiske grøntsager.

Nemt og hurtigt

Levering og afhentning

Vi leverer maden lidt før dine gæster kommer, så den er frisk. Kold mad kommer serveringsklar på fade, og den varme mad skal blot pakkes ud og anrettes. Vi leverer mad ud af huset i Aarhus, eller du kan hente den selv efter aftale.

Mad til alle lejligheder

Vi klarer alt fra den lille middag til den store fest. Det giver ro og glæde at du har tid til at være vært og underholde dine gæster. Du kan stole fuldt og fast på at vi har styr på din ordre. Vi laver præcis det du har bestilt i vores høje kvalitet. Bestiller du mad fra Saakin, kan du være sikker på glade gæster.
Kontakt os i dag, og få en snak om hvad vi kan gøre for dig.

Få et catering tilbud

Vi tilbyder catering til mange forskellige former for events, og leverer både mad til små og store begivenheder. Udfyld formularen og vi kontakter dig.

Skriv til os

kontakt@saakin.dk

Ring til os

+45 22 58 87 98