Mad til firmaarrangementer

Den perfekte mad til jeres næste firmaarrangement

Få hjælp til maden

Mad til jeres firmafest

Maden til jeres firmafest er et vigtigt punkt, når I skal arrangere den. Valget af mad og madleverandør betyder noget for festen. Maden skal give folk noget at snakke om på den positive måde. Mad samler kollegaer (og andre mennesker) som næsten intet andet. Det er et af omdrejningspunkterne i socialt samvær, og lige præcis derfor skal maden til firmafesten bare fungere. Du skal som arrangør vælge lige præcis den mad og leverandør, som passer til virksomheden og lejligheden.

I kan også lave maden selv, men det betyder at der er nogen der stort set ikke skal lave andet op til, og ikke kan deltage i festen på samme vilkår som andre. Vælger I at købe mad hos Saakin, så handler I hos en leverandør som har styr på alle detaljerne og laver præcis det, som I har aftalt. I får også hjælp og rådgivning, så I kan sammensætte den helt rette menu til lejligheden, uanset hvad det er.

Få smagt nogle

Nye smagsoplevelser

Vores mad adskiller sig fra andres. Det er ikke bare fordi vi laver kvalitetsmad uden kompromis. Det er heller ikke fordi vi har udvalgt lækre lokale og/eller økologiske råvarer. Næh, det er fordi vi blander to madkulturer og dermed tænker mad på en ny måde. Vi laver østafrikanske retter og delikatesser fortolket igennem danske madbriller. Maden dufter, syner og smager god og interessant. Er I en flok sultne smede eller glubske grafikere, kan I alligevel regne med at blive mætte.

Vilkår og fordele

Jeres vilkår og fordele hos Saakin

Gennemsigtige priser fra x/kuvert
Mindste antal kuverter xx
Levering i Østjylland eller afhentning i Aarhus efter aftale
EAN-fakturering er muligt
[øvrige vilkår]
Hvis I har lyst til at smage noget nyt til jeres fest, så kontakt os i dag.

Få et catering tilbud

Vi tilbyder catering til mange forskellige former for events, og leverer både mad til små og store begivenheder. Udfyld formularen og vi kontakter dig.

Skriv til os

kontakt@saakin.dk

Ring til os

+45 22 58 87 98