Catering

Se vores catering løsning, som er perfekt til både private og virksomheder

Vi brænder for

Det østafrikanske køkken 

Hos Saakin Sambuusa brænder vi for det østafrikanske køkken med alle dets farver, saft og kraft og smags- og sanseindtryk. Vores mission er at bringe det østafrikanske køkken ind i danskernes hjerter via den traditionelle saambuusa, bedre kendt som samosaen.

Vores opskrift er en nyfortolkning af en familieopskrift hvor vi tolker saambuusaen fra et nordisk perspektiv. I mødet mellem det østafrikanske og det nordiske køkken opstår en unik, ren og økologisk smagsoplevelse, som vi er stolte over at kunne dele med jer.

Severing af mad til catering

Events

Er du i gang med at arrangere et event eller en fest? Og mangler du at finde velsmagende og autentisk mad, som du kan servere?

Hos SAAKIN har vi specialiseret os inden for event catering og kan derfor servere
eksotisk og autentisk mad, der bringer glæde, farve og smag til enhver form for fest eller event. For os at se er ingen fest for stor eller for lille – vi cater til enhver form for events og fester.

Vores mad er inspireret af det østafrikanske og nordiske køkken, hvilket kommer til udtryk i form af risretter, falafler, chilisauce og meget andet, som bare venter på at blive serveret til din fest eller dit event.

Vi fortæller selvfølgelig gerne nærmere om vores retter, så du kan sammensætte en menu, der passer perfekt til dit event eller fest.

Skal du holde en fest eller event ?

Vores mad skaber god stemning

Vi ved, at mad samler mennesker. Men god mad skaber god stemning. Vi stræber derfor altid efter at servere mad, der smager exceptionelt og at yde en service, der bliver husket.

Med vores særlige og helt unikke retter er vi sikre på, at din fest eller dit event bliver en succes. Med god mad i maven er alle glade – og den del tør vi godt love, at vi kan sørge for.

Har du derfor en fest eller et event, du gerne vil have os til at servere til, er du velkommen til at ringe til os på 22 58 87 98 for et uforpligtende tilbud til din næste festlige begivenhed!

Vores menu

Saakin Sambuusa

Hos Saakin ønsker vi at give dig en madoplevelse udover det sædvanlige. Vores opskrift er det ultimative møde mellem vores klassiske familieopskrift og den nordiske madtradition. Dette skaber en unik, enkel og ren smag. Sambuusaen er lavet på helt tynd konditordej, som sikrer at hver bid er en sprød og knasende oplevelse. Samtidig bruger vi kun de bedste og mest friske økologiske råvarer, med respekt for sæsonerne.

Sambuusa med kød

Sambuusa med oksekød er lavet på vores tynde og sprøde konditordej, med et fyld af økologisk, fedtfattigt oksekød, fintsnittet løg og peberfrugt, samt vores helt egene krydderier. Sambuusaen dyppes i traditionel SAAKIN chili eller vores eksklusive SAAKIN chili mango.

Sambuusa med kylling

Sambuusa med kylling er lavet på vores tynde og sprøde konditordej, med et fyld af lokal dansk pulled chicken, fintsnittet løg og peberfrugt, samt vores helt egene krydderier. Sambuusaen dyppes i traditionel SAAKIN Chili eller vores eksklusive SAAKIN Chili mango.

Vegetar Sambuusa

Vegetar sambuusa er lavet på vores tynde og sprøde konditordej, med et fyld af økologiske, fintsnittede grøntsager. Grøntsagerne følger med sæsonerne og varierer derfor fra fx kål, forårsløg, champignon, porrer, spinat, gulerødder. Denne sambuusa kan igen anbefales at nydes med vores helt egen eksklusive SAAKIN Chilli mango eller vores traditionelle SAAKIN Chili.

Begivenheder

Typer af begivenheder

Saakin Saabuusa catering service kan skræddesyes til mange typer af forskellige begivenheder. Her er nogle af dem.

Bryllup

Jubilæum

Fødselsdag

Firmaarrangement

Få leveret til døren

Bestillinger

Du har nu mulighed for at få leveret saambuusaer direkte til din dør, hvis du bor i Aarhus. Giv os et kald eller send en mail med dine ønsker.

Få et catering tilbud

Vi tilbyder catering til mange forskellige former for events, og leverer både mad til små og store begivenheder. Udfyld formularen og vi kontakter dig.

Skriv til os

kontakt@saakin.dk

Ring til os

+45 22 58 87 98