Catering til private

Se vores catering løsning, som er perfekt til private

Det østafrikanske køkken

Få smagen fra det østafrikanske køkken til jeres selskab

Hos Saakin er vi specialister i catering. Vi arbejder med fusionscuisine: østafrikansk mad fortolket ud fra nordiske køkkentraditioner. Vores grundværdier er kærlighed til mad og respekt for råvarerne.
Saakin er klar til at levere al maden til jeres middag, fødselsdagsfest, konfirmation eller bryllup. Sammen designer vi en menu, som vil imponere jeres gæster – lavet med gode råvarer, gerne økologiske og lokale.

Snart 20 års erfaring med catering

Roda er uddannet inden for catering og har arbejdet med større selskaber hos en række andre virksomheder, inden hun startede Saakin. Sammen med sine medarbejdere arbejder Roda for at levere den allerbedste madoplevelse til dig og dine gæster.

Begivenheder

Vi tilbyder catering til:

Saakin Saabuusa catering service kan skræddesyes til mange typer af forskellige begivenheder. Her er nogle af dem.

Bryllupper

En overdådig fest middag til jeres store dag.

Receptioner

Skal I stå op og spise? Intet problem.

Fødselsdagsfester

Fejr din næste fødselsdag med god mad der samler alle dem du holder af.

Middage

Både små og store.
Få leveret til døren

Levering

Vi leverer varm mad i varmekasser, klar til at pakke ud og stille på bordet. Ved større selskaber kan det være en fordel at bestille en kok ellers serveringsmedarbejder med, der kan klargøre maden for jer. Alle detaljerne finder vi selvfølgelig ud af i fællesskab. Vi leverer i Østjylland, men afhentning er også en mulighed.

Mange forskellige slags retter

Vores mad

Mad fra Saakin bliver altid et samtalepunkt, når gæsterne bliver overrasket over hvad Østafrika kan byde på. Maden er farverig, dufter godt, og skaber stemning og glæde.

Vores kunder elsker vores fortolkning af den østafrikanske sambuusa – i Danmark også kendt som samosa. Vi laver sambuusa efter en gammel familieopskrift på tynd, sprød konditordej. Vi laver den med oksekød, kylling, vegetarfyld, eller hvad I ellers ønsker.

Vi kan lave mange andre retter, herunder risretter, salater, falafler, og chilisauce lavet fra bunden. Vi laver selvfølgelig også canapeer, forretter, desserter mv.
Kontakt os for en snak om hvad vi kan tilbyde netop dit selskab.

Få et catering tilbud

Vi tilbyder catering til mange forskellige former for events, og leverer både mad til små og store begivenheder. Udfyld formularen og vi kontakter dig.

Skriv til os

kontakt@saakin.dk

Ring til os

+45 22 58 87 98